Historie

Ons bedrijf is gestart in 1993 Puur uit liefhebberij, Ons motto was verkoop van gebruikte merkfietsen met goede garantie voorwaarden. Een Werkplaats met alle gangbare reparaties.

Om onze service te waarborgen, was ons bedrijf al snel te klein en moesten we verplaatsen naar een groter pand. Dit vond plaats in 1995, en tevens gingen wij nieuwe fietsen in ons assortiment nemen.
Met het aantrekken van het merk Union groeide ons bedrijf al snel uit tot een volwassen bedrijf. Verkoop nieuwe fietsen, gebruikte fietsen, kinderfietsen. Ook onze werkplaats was constant overbelast. Dus was uitbreiding van zowel de winkel als werkplaats zo ook een gecertificeerde monteur noodzakelijk. En zo werd er een stuk van de woning opgeofferd.

Ook nu was ons bedrijf in een zeer korte tijd uit zijn jasje gegroeid. Voorraad, een breed assortiment, ruime keuze zoals Union, Sparta, Pointer, Loekie en Agu, een snelle service en verzekeringen zijn voor deze snelle moderne tijd van essentieel belang. De consument wil voelen, zien en aanbod. In 2005 bestond ons bedrijf inmiddels 12,5 jaar. Dit moest natuurlijk gevierd worden met een groot feest. Nu anno 2010 hebben wij besloten om ons assortiment fietsen (Sparta, Union, Pointer en loekie) in 2011 uit te breiden met, scooters, zowel Sym, Piaggio, Vespa enz. delen nu ook ons assortiment. Zo hopen wij de komende jaren een nog breder publiek te kunnen berijken en voor een ieder een bijpassend produkt te kunnen aan bieden.

© 2011 - 2018 correct | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel