Pointer E_Bike

webpointer.jpg

          Pointer: Eerlijke fietsen met karakter

Een nieuwe fiets kiezen kan best moeilijk zijn. Er is veel aanbod, zelfs uit de hele wereld. Ons advies: kies voor een eerlijke fiets met karakter! Daar heeft u uiteindelijk het meeste plezier van. Kies dus een Pointer: degelijke kwaliteit uit Friesland, goede onderdelen en accessoires van de beste kwaliteit. Uit Nederland, Europa of Japan.

Voor iedereen

Pointer Rijwielen biedt voor elk wat wils. Of u nu een betrouwbare E-Bike zoekt met comfortabele lage instap. Een oerdegelijke stads- en shoppingfiets die tegen een stootje kan of zo’n nostalgisch omamodel. Bij Pointer vindt u wat u zoekt. De erkende fietsenvakman bij u in de buurt helpt u graag verder. Ook prettig: veel Pointer-fietsen zijn ook met andere specificaties verkrijgbaar, bijvoorbeeld met meer versnellingen of met een zwaardere accu. Zo is er voor iedereen precies de juiste Pointer!

NIEUW IN 2015

Als het om E-Bikes gaat, dan heeft u bij Pointer heel wat te kiezen. Negen verschillende modellen maar liefst, waarbij u per model meestal ook nog allerlei keuze-opties heeft. Nieuw in de Pointer-collectie zijn de Zentra, een lekker vlotte E-Bike met voordrager en de luxueus
uitgevoerde Futura E-Bike.

© 2011 - 2018 correct | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel